Skip links

Om oss

Hvem er vi?

Empakk AS har hovedkontor i Fredrikstad med eget lager og egen service- og vedlikeholdsavdeling som sikrer god fleksibilitet og rask respons over hele landet.

Organisasjon

Vi er i dag 13 engasjerte medarbeidere rundt om i landet som ønsker å yte den beste service for våre kunder. Til sammen har vi over 100 års erfaring innen kok/kjøl utstyr, emballasje og pakkemaskiner.

Vi har kompetanse både på nye og gamle produksjonsmetoder som kok-kjøl og kok-server. Empakk AS leverer komplette løsninger til kommuner, sykehus, privat sektor og industri innenfor vårt kompetanseområde. Alt fra håndsveisere til helautomatiske linjepakkere og vertikal-pakkere.
I tillegg leverer vi alle typer emballasje (PP, PS, CPET og Aluminium).

Innen vakuum/kokeposer har vi et variert tilbud både til lagring, og koking i forbindelse med sous-vide og kok-kjøl produksjon. Alle våre produkter er miljøsertifisert og kan dokumenteres at er godkjent for pakking av mat.

Skreddersydde løsninger

Empakk AS har også mange ulike løsninger for transport, levering og varmholding av mat til alle sammenhenger.

Vår fordel er at vi kan kombinere produkter etter kundens ønske og vi kan skreddersy løsninger og være en komplett leverandør for den enkelte kunde.

Empakk AS arbeider stadig med å utvikle vårt produktspekter. Det kommer stadig nye produkter innenfor vårt satsningsområde og vi arbeider kontinuerlig med å tilpasse oss nye trender og løsninger for pakking og distribusjon av mat.

Vi er også importør av ScanBox varme-/kjølevogner, Regenereringsvogner og andre pakkemaskiner som EcoVac, Pentavac, VC999, TLM, MGM, Rotopack, m.m.

Opplæring og service

Vår service avdeling utfører service på pakkemaskiner, regenerering, transport og produksjonsutstyr innenfor småindustrien, butikk og det offentlige. Ved vårt verksted i Fredrikstad har vi også et komplett delelager til våre pakkemaskiner, i tillegg har vi også mye deler til andre leverandørers maskiner.